Liczba dzieci
1 Dziecko
2 Dziecko
3 Dziecko
4 Dziecko
Pałucki paprykarz podany ze smażonymi przegrzebkami, wędzoną trocią oraz mini papryczkami
w oleju lnianym | 80/220g
Siekana polędwica wołowa podana z marynowanymi zielonymi gąskami, emulsją z żółtka oraz ciemnym pieczywem na zakwasie I 90/220gg
Konfitowane ozorki wieprzowe podane w kremowym sosie chrzanowym i oliwą z cebuli dymki oraz faszerowanymi kremowym serkiem pierożkami z buraka I 130/250g
Klasyczna zupa z karmelizowanej cebuli duszonej w białym winie podana z tostem z maślanego pieczywa oraz dojrzewającym serem 350ml
Bulion z wielu odmian ptactwa podany z uszkami grzybowymi oraz oliwą z natki pietruszki 300ml
Duszone w warzywach skoki z królika podane z sałatką z kukurydzy, majonezem i wędzoną
papryką oraz sosem paprykowym z pikantnym chorizo 170/350g
Stek z polędwicy wołowej podany z sosem truflowym, puree z selera oraz chimichurri
z natki pietruszki i chili 210/400g
Konfitowane udko z gęsi podane z czerwoną kapustą, puree z żurawiny oraz ziołowym
sosem 200/400g
Biodrówka jagnięca podana z musem z dyni, pieczonym bakłażanem oraz kasztanami 190/400g
Filet z sandacza podany z potrawką ze skorzonery oraz pieczonym kalafiorem w gałce
muszkatołowej 180/400g
Pierogi z farszem z ryb słodkowodnych podane z sosem z szyjek rakowych oraz kawiorem
z pstrąga i świeżymi ziołami 300g
Pieczone ziemniaki jak z ogniska podane z wegańskim serem topionym, nieaktywnymi drożdżami
oraz oliwą z cebuli dymki 350g
Pierożki z buraka marynowane w ziołowym miodzie podane z wędzonym tofu oraz owocową
granolą 320g
Mus z pieczonej dyni podany z pieczonym kalafiorem, kasztanami oraz sosem chimichiuri 350g
Smażone knedle chlebowe podane z musem z selera, prażoną cebulą oraz kiszonymi zielonymi szparagami 340g
Kremowy jogurt kokosowy podany z musem z kalafiora oraz białej czekolady, pieczonymi fistaszkami oraz marynowaną w przyprawach korzennych gruszką 190g
Klasyczny fondant z płynną czekoladą podany z sosem dyniowym oraz lodami wiśniowymi 240g
Korzenna tarta podana z czekoladą, opalaną bezą, puree z pieczonych pomarańczy oraz lodami rumowymi 170g
 
 
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez JM SOLUTIONS SP Z O.O., Włocławska 33, 88-230, Piotrków Kujawski Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w .